AJALA - Madagaskar Akesson 70% single origin czekolada 45 g
Każda czekolada single origin to smakowy oryginał, jednorodna czekolada z farmy. Unikalny i niepowtarzalny smak zapewniają jej najwyższej jakości ziarna kakaowe pochodzące z jednego regionu. Ta czekolada ma swoje pochodzenie na Madagaskarze, gdzie ziarna kakaowe przetwarza już drugie pokolenie rodzinnego gospodarstwa Akessonów. Przedsiębiorstwo skupia się na wspieraniu swoich pracowników, ich rodzin i społeczności jako całości. Delikatnie prażone, mielone na granitowych kamieniach, temperowane, z miłością pakowane.
Zalety:
- delikatnie prażone ziarna kakaowe
- bez białego cukru buraczanego
- mielone na granitowych kamieniach
- temperowane
- z miłością pakowane
Single origin: oznacza jasne pochodzenie czekolady, jeden podmiot przetwarzający farma/fermentacyjny zakład, gwarantowana najlepsza wybierana jakość
Skład: ziarna kakaowe, suszony sok trzcinowy, zawartość kakaowa: 70 %
Waga: 45 g
Producent:
AJALA
Zawartość glutenu | Bez glutenu |
---|---|
Paleo | Paleo |
Pochodzenie | Wegańskie |