Rośliny strączkowe

Rośliny strączkowe są doskonałym źródłem białka roślinnego i błonnika. Świetnie sprawdzają się w wielu przepisach wegetariańskich i wegańskich. Fasola, soczewica czy ciecierzyca zdecydowanie zasługują na miejsce w diecie, ponieważ dzięki bogactwie składników odżywczych pomagają uzupełnić cenne substancje, a na dodatek są bardzo sycące. Rośliny strączkowe w jakości BIO posiadają wszechstronne zastosowanie – można je dodawać do sałatek, zup, dań głównych, a nawet deserów.

Bestsellery
Komosa ryżowa 250 g Komosa ryżowa 250 g
7,99 zł
Soczewica czerwona - łuskana BIO 500 g Soczewica czerwona - łuskana BIO 500 g
7,99 zł
Ciecierzyca BIO 500 g Ciecierzyca BIO 500 g
7,99 zł
3 další
GOODIE®
Cena
-